• Antalya
  NAAR BOLDRUM VANAF €99,-
  TRIPTIME VLIEGTICKETS
  ZOEKT U DE GOEDKOOPSTE VLIETICKETS NAAR BODRUM? ZOEK DAN NIET VERDER
  BOEK NU DIRECT BIJ TRIPTIME.NL
 • Bodrum Haven
  Vliegtickets zomer 2014
  vanaf €129,-
  Boek nu je vliegtickets op Triptime.nl
  Al 5 jaar gewoon de goedkoopste!
 • Side
  Handige Reistips
  Bezienswaardigheden in Bodrum
  vind u op deze pagina.
PLAN HIER JE

VLUCHT

Reistips voor Bodrum

Amsterdam – Bodrum
U dient minimaal 2,5 uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven, zowel in Amsterdam als in Bodrum. U kunt vliegen met Transavia Airlines, Pegasus Airlines, SunExpress of Onur Air. Uw vlucht naar Antalya Airport duurt ongeveer 3,5 uur. Bij aankomst op de luchthaven bent u verplicht een geldig visum tot uw beschikking te hebben. Een visum kunt u in de zomervakantie van 2014 nog bij aankomst op het luchthaven in Turkije kopen. U kunt echter ook ervoor kiezen om voor vertrek online een elektronische visum aan te schaffen. www.evisa.gov.tr Een visum bedraagt 20 dollar per persoon. In november 2014 wordt het aanschaffen van een elektronische visum verplicht, om zo de lange wachtrijen op de Turkse luchthavens tegen te gaan.

De Kaart van Bodrum

Tijdverschil
In Turkije is het een uur later dan in Nederland.

Munteenheid
In Turkije betalen ze met de Turkse Lira. In Antalya zijn er heel veel banken en kleine wisselkantoortjes die Euro’s inwisselen voor de Turkse Lira’s. Ook kunt u geld pinnen, u kunt dan zelf kiezen of u uw geld in Euro’s wilt hebben of in Turkse Lira’s.

Bereikbaarheid
U kunt vanuit Bodrum gemakkelijk naar andere steden in Turkije reizen. U kunt de trein, bus of vliegtuig nemen. De goedkoopste optie in heel Turkije, en dus ook in Bodrum zijn de dolmus busjes. Reizen met een dolmus busje is heel avontuurlijk. De busjes stoppen door middel van handopsteken. Een taxi voor wat langere afstanden is ook goed te doen in Bodrum.

Taal
De officiële taal is Turks, en wordt door ongeveer 90% van de Turkse bevolking gesproken. Omdat Antalya een bekende toeristische bestemming is, zijn er genoeg mensen die Engels, Duits en zelfs Nederlands spreken.

Aan het strand liggen, shoppen, uitgaan, raften en genieten van de geweldige landschappen van Turkije aan de Turkse Rivièra. Dit allemaal beleeft u in Antalya! Voor een onvergetelijke zonvakantie in Antalya, kunt u nu boeken voor de voordeligste vliegtickets op Triptime.nl.

Afstanden
Afstand Bodrum – Kusadasi : 160 kilometer ongeveer 2,5 uur rijden
Afstand Bodrum – Marmaris : 160 kilometer ongeveer 3 uur rijden
Afstand Bodrum – Izmir : 250 kilometer ongeveer 3,5 uur rijden
Afstand Bodrum – Fethiye : 230 kilometer ongeveer 4 uur rijden
Afstand Bodrum – Antalya : 429 kilometer ongeveer 7 uur rijden
Afstand Bodrum – Istanbul : 800 kilometer ongeveer 11,5 uur rijden

Alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie vindt u in Bodrum. Van mooie stranden, levendige uitgaanscentrum, historische bezienswaardigheden tot fanatieke watersporters die hun gang kunnen gaan door de activiteiten die aan het water worden georganiseerd. Bodrum is een toeristenstad waar u jong en oud terecht kunt komen voor een onvergetelijke vakantie.